Staatsloterij Miljoenenspel - Meer mensen 1 miljoen

Elke zaterdag 3x kans op één miljoen!

Trekking en uitslag Miljoenenspel

Elke zaterdagavond is er een trekking van Miljoenenspel. De winnende lotnummers worden alleen uit verkochte lotnummers getrokken. De trekkingsuitslag is iedere zaterdagavond vanaf 21.30 uur beschikbaar op miljoenenspel.nl. Of kijk op NOS Teletekst pagina 550.

Wijziging Miljoenenspel vanaf 6 januari 2019

Vanaf 6 januari 2019 wordt het Miljoenenspel gewijzigd. Miljoenenspel wil graag ten minste 1 miljoen per jaar blijven uitkeren aan onze spelers. Om dit te kunnen doen gaat er wat veranderen aan het spel. De kans dat de hoofdprijs van 1 miljoen euro zal vallen wordt verminderd zodat deze prijs dus minder vaak per jaar zal vallen. Wel maak je nog steeds iedere week 3 keer kans op het miljoen omdat er iedere trekking nog steeds 3 winnende loten worden getrokken. Ook hebben we een prijsregel toegevoegd. Dit betekent dat we ook een prijs uitkeren als je alleen de letter goed hebt. De kans op een prijs stijgt van 10,7% naar 20,6%. En de kans op een prijs van minimaal je inleg (€ 5 of hoger) stijgt van 4,2% naar 14,9%.

Ten gevolge van de spelwijziging verandert ook de trekking. Het verloop van de trekking blijft hetzelfde, alleen trekken we één bal uit één groene en vijf paarse ballen (in plaats van één bal uit drie groene en vijf paarse ballen). Hierdoor ziet de trekking er voortaan als volgt uit:

  • ● Allereerst vindt de trekking van de gekleurde bal plaats. Deze bal bepaalt voor alle drie de lotnummers of de hoofdprijs wordt verdubbeld of dat het miljoen wordt uitgekeerd.
  • ● Vervolgens wordt per prijzenpakket eerst een Geluksletter en dan een lotnummer getrokken. Het lotnummer bestaat uit 5 getallen en een letter.
  • ● Heb je alle cijfers en de letter goed op de juiste plek? Dan win je de bijbehorende hoofdprijs van €20.000, €10.000 of €5.000.
  • ● Is de getrokken Geluksletter hetzelfde als de letter van het winnende lotnummer én is er een paarse bal getrokken? Dan wordt je hoofdprijs verdubbeld.
  • ● Is de getrokken Geluksletter hetzelfde als de letter van het winnende lotnummer én is de groene bal getrokken? Dan win je € 1 miljoen.
 
 

Ook kans maken?
Probeer het zelf een keer uit!

Elke week 3x kans op
1 miljoen?