Staatsloterij Miljoenenspel - Meer mensen 1 miljoen

Elke zaterdag 3x kans op één miljoen!

Trekking en uitslag Miljoenenspel

Elke zaterdagavond is er een trekking van Miljoenenspel. De winnende lotnummers worden alleen uit verkochte lotnummers getrokken. De trekkingsuitslag is iedere zaterdagavond vanaf 21.30 uur beschikbaar op miljoenenspel.nl. Of kijk op NOS Teletekst pagina 550.

Hoe werkt de trekking van Miljoenenspel?

  • We trekken één bal uit drie groene en drie paarse ballen.
  • Per hoofdprijs wordt eerst een Geluksletter, voorheen Miljoenenletter, en dan een lotnummer getrokken.
  • Heb je alle cijfers en de letter goed op de juiste plek? Dan win je de bijbehorende hoofdprijs van €20.000, €10.000 of €5.000.
  • Is de getrokken Geluksletter hetzelfde als de letter van het winnende lotnummer én is de paarse bal getrokken? Dan wordt je hoofdprijs verdubbeld.
  • Is de getrokken Geluksletter hetzelfde als de letter van het winnende lotnummer én is de groene bal getrokken? Dan win je € 1 miljoen.

Valt een miljoen niet of wordt de hoofdprijs niet verdubbeld, dan wordt deze prijs niet uitgekeerd. In de volgende trekking is opnieuw een kans op deze prijzen.

Hoe gaat de trekking vanaf 12 januari 2019?

Het verloop van de trekking blijft hetzelfde, alleen trekken we één bal uit één groene en vijf paarse ballen. Ook hebben we een prijsregel toegevoegd. Dit betekent dat we ook een prijs uitkeren als je alleen de letter goed heeft.

De kans op een prijs stijgt van 10,7% naar 20,6%. En de kans op een prijs van minimaal je inleg (€ 5 of hoger) stijgt van 4,2% naar 14,9%.

 

Ook kans maken?
Probeer het zelf een keer uit!

Elke week 3x kans op
1 miljoen?